Ahoj, já jsem Bára.

Pomáhám ženám vrátit se zpátky k sobě a k vnitřnímu klidu, 

aby mohly žít život, který je baví, naplňuje a dává jim smysl.

O mně

Když jsem dospívala, nevěděla jsem, co chci v životě dělat. Klasická struktura škola-práce-důchod mi nedávala smysl. Už tenkrát jsem věděla, že je toho na životě víc a že si ho fakt můžeme užít.

 

Vždycky mě zajímala spiritualita. V období dospívání mi do cesty přišla jóga. Na první lekci jsem se dostala úplnou náhodou, která ale změnila můj život a dala mu úplně jiný směr. Od patnácti let jsem tak chodila na lekce pravidelně a zanedlouho začala chápat, že kouzlo jógy se ani zdaleka neodehrává jenom na podložce.

 

Díky józe (a nejen józe) jsem se začala vracet zpátky k sobě po letech žití v neuvěřitelném stresu. Udělala jsem velká životní rozhodnutí, která mi umožnila začít žít více v souladu se sebou a mými hodnotami. Můj život se mi začal měnit doslova před očima a já si začala vybírat vnitřní klid.

 

Jógu jsem začala učit, když mi bylo 19, o dva roky později jsem si také prošla koučovacím výcvikem a stala se certifikovanou koučkou. To mi dává obrovský smysl – pomáhat ostatním zpátky k sobě, k vnitřnímu klidu, aby z něj mohli začít tvořit život podle svých představ, aby žili život, kterí je baví a dává jim smysl.

Jestli máš nějakou otázku o mně, nebo o tom co dělám, napiš mi zprávu na email na hello@barbaratomkova.com.

Díky, že jsi tady. Moc ti fandím v cestě za svými sny.

Baru